Maartje de Haan Schilderijen

10 t/m 11 juni 2017

Deelnemers

Maartje de Haan en cursisten

Schilderijen en vormgeving

Dit weekend worden er schilderijen geëxposeerd van Maartje’s cursisten en tevens enkele werken (schilderijen, handbeschilderde eieren en kunstkaarten) van haarzelf en zus Janneke de Haan.

Maartje is woonachtig in Oostelbeers en haar mede-exposanten komen uit de omgeving; De Beerzen, Oirschot, Best, Diessen, Hilvarenbeek, Vessem, Wintelre, Eersel, Reusel, Lage Mierde, Hapert, Liempde, Sint-Oedenrode en Boxtel.

De schilderstijl van Maartje is realistisch en haar voorkeur gaat uit naar het schilderen van dieren; hierin heeft zij zich de afgelopen jaren gespecialiseerd. Naast het schilderen in opdracht, maakt Maartje vrije werken en geeft ze schilderlessen en -workshops in eigen atelier.

Van september tot en met eind mei worden er schilderlessen gegeven en in de zomermaanden op aanvraag ook diverse losse schilderworkshops. De groepjes tijdens de lessen zijn klein, zodat er voldoende tijd is voor een goede persoonlijke begeleiding. Elke cursist kiest zijn/haar eigen onderwerp, afhankelijk van persoonlijke smaak en interesse.

De werken die dit weekend aan u worden tentoongesteld zullen een mooie impressie geven van de vele werken die al in haar atelier gemaakt zijn.

Wilt u meer informatie, bezoek dan: www.dehaanschilderijen.nl