We Schrijven Nog

25 november 2017

Deelnemers

Rik van Wijgerden en Hans Schleiffert

Meningen op een bedje van uitstekende muziek

Het duo Hans Schleiffert en Rik van Wijgerden verzorgen  een avondvullend  programma  onder  de naam  “We Schrijven Nog”

De een is getrouwd, heeft drie kinderen, werkt in de gezondheidszorg en woont in Loon op Zand, de ander is single, studeert, staat als dirigent voor verschillende orkesten, waaronder Harmonie De Vriendschap uit De Beerzen, en geniet van de geneugten die zijn woonplaats Antwerpen te bieden heeft. De contrasten tussen hun beide leefwerelden kunnen haast niet groter. Tegelijkertijd delen ze een diepe vriendschap, de liefde voor muziek en hebben ze aan meningen nooit een gebrek. Omdat zij hun plaats aan de toog nog maar zelden samen konden delen begonnen zij in 2014 met het schrijven van columns aan elkaar. De een onder de noemer Brarik (Brieven aan Rik) de ander koos voor BAH (Brieven aan Hans). Technische voorwaarden werden niet gesteld, de enige afspraak die gold was dat je om de week op woensdag een column zou schrijven aan de ander.

Onder de naam “We Schrijven Nog” presenteerden zij vorig jaar hun columns voor het eerst voor een breder publiek. Het ging toen onder andere over Baarden;  Zinloos geweld; Talent; Koesbal; Bij ons in de straat; Mama; Een zoon; Parijs en Forever 27. Zo’n avond valt het best te omschrijven als: “meningen op een bedje van uitstekende muziek”. Want hun persoonlijke opvattingen  vol humor, verbazing en verwondering  over de gebeurtenissen  in de maatschappij  en achter hun eigen voordeur worden steeds afgewisseld  met korte toepasselijke  muziekfragmenten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan Bowie; Spinvis; The Beatles, maar ook Nirvana; De Jeugd van Tegenwoordig en Bob Marley. Uiteraard zal de muziekselectie voor deze avond weer aansluiten op hun actuele columns.

Noteer in uw agenda: zaterdagavond 25 november, 20:00 uur open, aanvang 20:30 uur. Entreeprijs: 5 euro.

Kaartjes te bestellen via: https://www.ticketkantoor.nl/shop/weschrijvennog


Voor een avond vol meer en minder gezouten meningen; humor en een andere kant om het ook eens vandaan te bekijken.
Zie ook:  www.facebook.com/weschrijvennog