St. Oude Kerkje

16 t/m 17 januari 2016

Deelnemers

Boeken en platenbeurs

15e Boeken- en platenbeurs in het Oude Kerkje te Middelbeers.

In het weekend van 16 en 17 januari 2016 vindt het jaarlijkse Boeken- platen-,cd- en dvd beurs plaats in het Oude Kerkje in Middelbeers. Velen kennen deze beurs als één die zijn weerga niet kent. De sfeer is gezellig, het kerkje lekker vol met boeken en platen zodat je heerlijk kunt snuffelen. Kortom mocht je er nog nooit geweest zijn; kom dan beslist eens kijken.

De opbrengst van deze beurs is volledig bestemd voor het onderhoud en de instandhouding van dit prachtige monument. Er zijn veel mensen die het kerkje een warm hart toedragen door boeken te schenken aan het kerkje of door dit weekend ons kerkje te bezoeken en hun boekenkast aan te vullen.

Op zaterdag en zondag is het kerkje open van 10.00 uur tot 16.00 uur. Onze beurs wordt op zaterdagavond weer aangevuld met nieuwe voorraad zodat we zondag weer een volle kerk hebben.

De boeken worden gesorteerd in diverse onderwerpen, zodat de bezoeker door middel van bordjes aan de muur kan zien waar een bepaald onderwerp te vinden is. De onderwerpen zijn: romans, kinderboeken, pockets, studie, levensbeschouwing, natuur, dieren, specials, kunst, reizen, sport en spel, vreemde talen.

De muziekafdeling wordt gesplitst in klassiek en populair.

Op de foto's ziet u niet alleen de vele boeken maar dit keer ook een deel van de vele vrijwilligers die zich inzetten voor het
Oude Kerkje.