Klik op de foto voor het openen van het Ticketkantoor


Zaterdagavond 25 november verzorgen Hans Schleiffert en Rik van Wijgerden in samenwerking met Het Oude Kerkje een afwisselend programma van muziek en columns onder  de naam “We Schrijven Nog”.  Vorig jaar gingen hun columns voor het eerst live voor een breder publiek. Veertig columns en diverse optredens verder zijn zij nu voor de eerste keer in Middelbeers te zien en te horen.
De contrasten tussen hun beide leefwerelden zijn enorm. Tegelijkertijd delen ze een diepe vriendschap, de liefde voor muziek en hebben ze aan meningen nooit een gebrek. Omdat zij hun plaats aan de toog nog maar zelden samen konden delen begonnen zij in 2014 met het schrijven van columns aan elkaar. De een onder de noemer Brarik (Brieven aan Rik) de ander koos voor BAH (Brieven aan Hans). Technische voorwaarden werden niet gesteld, de enige afspraak die gold was dat je om de week op woensdag een column zou schrijven aan de ander.

Voor een avond vol meer en minder gezouten meningen; humor en een andere kant om het ook eens vandaan te bekijken mag u dus deze voorstelling op 25 november in Het Oude Kerkje niet missen..

 

Ticketkantoor is ook benaderbaar door op deze link te klikken: https://www.ticketkantoor.nl/shop/weschrijvennog