Boeken- en platenbeurs

14 t/m 15 januari 2017

Deelnemers

Boeken in diverse genres, platen(lp's) en singles, dvd's, cd's, video's

17 e Boeken- en platenbeurs in het Oude Kerkje te Middelbeers. 

In het weekend van 14 en 15 januari 2017 vindt het jaarlijkse Boeken- platen-,cd- en dvd beurs plaats in het Oude Kerkje in Middelbeers. Velen kennen deze beurs als één die zijn weerga niet kent. De sfeer is gezellig, het kerkje lekker vol met boeken en platen zodat je heerlijk kunt snuffelen. Kortom mocht je er nog nooit geweest zijn; kom dan beslist eens kijken.

Om de sfeer nog gezelliger te laten worden, zal er dit jaar wederom  een koffiecorner zijn. 

De opbrengst van deze beurs is volledig bestemd voor het onderhoud en de instandhouding van dit prachtige monument. Er zijn veel mensen die het kerkje een warm hart toedragen door boeken te schenken aan het kerkje of door dit weekend ons kerkje te bezoeken en hun boekenkast aan te vullen.

Op zaterdag en zondag is het kerkje open van 10.00 uur tot 16.00 uur. Onze beurs wordt op zaterdagavond weer aangevuld met nieuwe voorraad zodat we zondag weer een volle kerk hebben. 

De boeken worden gesorteerd in diverse onderwerpen, zodat de bezoeker door middel van bordjes aan de muur kan zien waar een bepaald onderwerp te vinden is. De onderwerpen zijn: romans, kinderboeken, pockets, studie, levensbeschouwing, natuur, dieren, specials, kunst, reizen, sport en spel, vreemde talen.

De muziekafdeling wordt gesplitst in klassiek en populair.