labyrint van Chartres

17 t/m 18 oktober 2020

Deelnemers

Loop het labyrint van Chartres in het Oude Kerkje te Middelbeers.

Het labyrint van Chartres is een klassiek Middeleeuws patroon in de vloer van de kathedraal van Chartres in Chartres ten zuidwesten van Parijs. Voor dit ene weekend is het labyrint gemaakt in het Oude Kerkje van Middelbeers en je kunt het daar zelf lopen en ervaren.

Het volgen van het pad van het labyrint is als het levenspad zelf. In het pad zitten vele wendingen. Het zijn de momenten van grote beslissingen. Er moeten knopen doorgehakt worden en angsten onder ogen worden gezien. Wie aan het einde van een wending van het pad – oftewel een cyclus in zijn leven – zit, kan niet om de bocht kijken. Hij weet niet waar zijn leven naar toe leidt. Het lopen van het labyrint zorgt vaak voor opluchting en inzichten.

Sandra Bijl gebruikt dit labyrint van Chartres bij “Power Tapping”. Dat is een combinatie van EFT en coaching om de negatieve emotie van een trauma of gebeurtenis te neutraliseren. Met EFT, “Emotional Freedom Techniques” verwijder je de angel van klachten en met coaching geef je dan net een duwtje in de rug om weer vanuit kracht te genieten van het leven. Zeker wanneer iemand vanwege klachten jaren niet volledig heeft deelgenomen aan de maatschappij.

Momenteel wordt er een documentaire gemaakt over het oplossen van trauma’s met “Power Tapping”. Daarover zal Sandra Bijl uitleg geven. Wanneer je wilt, kan je ook zelf het labyrint van Chartres lopen en ervaren.

Het Oude Kerkje is op zaterdag 17 oktober open van 13:00 tot 17:00 uur, op zondag 18 oktober van 11:00 tot 17:00 uur. De entree is €5,00 (t.b.v. instandhouding van het Kerkje als monument en de totstandkoming van de documentaire “Dissolving Trauma”), kinderen onder 12 jaar zijn gratis. Het adres is Willibrordstraat 25 te Middelbeers. Aan de overkant van het kerkje is bij de basisschool voldoende plek om te parkeren.

Meer informatie is te vinden op www.oudekerkje.nl . Ook vind je ons op Facebook www.facebook.com/oudekerkje. Daarnaast kan je meer lezen op www.dissolvingtrauma.com en www.live-your-choice.com.