joy

30 t/m 31 oktober 2021

Deelnemers

Ciel van Dooren, glas en schilderijen & Tan van Dooren, schilderijen

 

Ciel van Dooren, glas, schilderijen

In oktober gaan mijn tweelingzus en ik exposeren in het prachtige kerkje van Middelbeers. Ik heb besloten om werk in geblazen glas te laten zien: … kleurrijke Hangvazen en Planeetbollen maar ook kleine schilderijen én tekeningen van stille Winternachten en wie weet …. nog een lantaarn.

Ons werk is heel verschillend, twee andere werelden. We hebben er plezier in samen een tentoonstelling te maken en zijn ook benieuwd naar de uitkomst!

Tan van Dooren, schilderijen 

Compositie, kleuren en eenvoud zijn de kenmerken van mijn werk. In feite breng ik de werkelijkheid terug tot vlakken en kleuren. Voor details is nauwelijks plaats. Ook figuren komen in mijn werk niet voor. Het werk is verstild, soms wellicht vervreemdend maar nooit unheimisch. Inspiratie krijg ik op mijn reizen en wandelingen, maar ook in mijn directe leefomgeving dient zich voldoende moois aan. Ik maak werk waar ik zelf blij van word. Tijdens het schilderen maar ook bij het bekijken van het eindresultaat. Ik hoop dat bezoekers van de tentoonstelling ‘joy’ er evenveel plezier aan zullen beleven! 

 

www.tanvandooren.exto.nl

www.cielvandooren.nl

 

Het Oude Kerkje is op zaterdag open van 13 tot 17 uur, op zondag van 11 tot 17 uur.
De entree is 2,00 euro (t.b.v. instandhouding van het monument), kinderen gratis. Het adres is Willibrordstraat 25, 5091 CC Middelbeers.